Klangmassage

Ved klangmassage ligger du fuldt påklædt på en briks med et tæppe over dig. Det er en fordel at være iklædt blødt, behageligt tøj uden knapper og synlige/mærkbare lynlåse.
Klangskålene placeres på din krop og ved blide anslag forplanter vibrationerne sig i din krop og bidrager til ro og afslappethed.

Klangbad

Ved klangbad ligger du fuldt påklædt på et liggeunderlag på gulvet. Det er en fordel at være iklædt blødt, behageligt tøj uden knapper og synlige/mærkbare lynlåse.
Klang- og syngeskålene placeres på gulvet omkring dig. Ved anslag på skålene vil du blive badet i klangene og vibrationerne, som bidrager til ro og afslappethed.

Klangmeditation

Jeg tilbyder klangmeditation i klinikken eller som event. Et event kan fx være en spontan udendørs klangmeditation en varm sommerdag eller et venindearrangement.

Ved klangmeditation sidder eller ligger deltagerne på liggeunderlag på gulvet med et tæppe over sig. Det er en fordel at være iklædt blødt, behageligt tøj.
I en rolig atmosfære guider jeg deltagerne gennem klangmeditationen, samtidig med at klang- og syngeskålene blidt anslås. Deltagerne finder ro og oplever dyb afslappethed. Det er helt naturligt at falde i søvn.

Klang for 2

Ønsker du at dele en klangoplevelse med en ven/veninde/partner, er klangbad eller klangmeditation oplagte muligheder.
Ved klangbad for 2 ligger I fuldt påklædt på et liggeunderlag på gulvet, evt. med tæppe over jer. Klang- og syngeskålene placeres omkring jer. Når jeg blidt anslår skålene, vil klangene og vibrationerne fra skålene omslutte jer og bidrage til dyb ro og afslappethed.
Klangbad for to vil være med kort, indledende guiding og derefter uden ord.

Ved klangmeditation for 2 sidder eller ligger I fuldt påklædt på et liggeunderlag på gulvet, evt. med tæppe over jer. Jeg guider jer gennem en kropsskanningsmeditation, mens klang- og syngeskålene blidt anslås. Klangene og vibrationerne vil sammen med min rolige guiding bidrage til dyb ro og afslappethed.

Mindful yoga

Hvorfor mindful yoga og ikke bare yoga? Yoga er jo mindful…
Med mindful vil jeg understrege, at min yogaundervisning er rolig, blid og holistisk, dvs. omfatter krop, sind og åndedræt som en helhed. Alle kan være med på mine hold, øvelserne tilpasses den enkelte. Undervisningen omfatter stræk, balancer, nærvær, ro, fokus på åndedrættet.
Meditation og klangmeditation er en del af min mindful yogaundervisning.

Events

Jeg arrangerer events af både spontan og planlagt karakter. Du kan booke mig til klangmeditation ved fx et venindearrangement (mænd er også meget velkomne).

På en varm sommerdag inviterer jeg spontant på ‘klang i haven’, hvor man kan komme og lægge sig på græsplænen og nyde en guidet klangmeditation. Det kan være gratis eller mod et mindre gebyr, som blandt andet dækker forplejning (fx te og frugt).

Jeg tilbyder også klangmeditation for grupper, fx i foreningsregi. Form og pris aftales pr. gang.

Generelt

Al behandling og undervisning foregår i en rolig og blid atmosfære. Klang såvel som yoga medvirker til at sænke stressniveau, at kunne slippe tankemylder og finde ro. Det er en fordel at være iklædt blødt, behageligt tøj, som ikke strammer. Undgå gerne udvendige lynlåse. Det vil være hensynsfuldt at undlade brug af parfume.

Mindful yoga: her kan alle være med, erfaring med yoga og klang er ikke en forudsætning. Min undervisning er baseret på mindfulness principper og har fokus på det hele menneske – krop, sind og åndedræt.

Klangbehandling: det er min erfaring, at langt de fleste oplever en dyb ro og afspændthed ved klangbehandling. Mange melder tilbage, at de har sovet rigtig godt om natten efter en behandling.

OBS – af sikkerhedsgrunde behandler jeg ikke klienter, der har pacemaker, ej heller klienter, der er gravide i første trimester.