Klangmassage

Ved klangmassage ligger du fuldt påklædt på en briks eller på gulvet med et tæppe over dig. Det er en fordel at være iklædt blødt, behageligt tøj uden knapper og synlige/mærkbare lynlåse.
I dialog med dig finder jeg den rette placering af klangskålene rundt om og evt. på din krop. Ved blide anslag på skålene forplanter vibrationerne sig i din krop og bidrager til ro og afslappethed.

Klangbad

Ved klangbad ligger du fuldt påklædt på et liggeunderlag på gulvet. Det er en fordel at være iklædt blødt, behageligt tøj uden knapper og synlige/mærkbare lynlåse.
Klangskålene placeres på gulvet omkring dig. Ved anslag på skålene vil du blive badet i klangene og vibrationerne, som bidrager til ro og afslappethed.

Klangmeditation

Ved klangmeditation sidder eller ligger deltagerne på liggeunderlag på gulvet med et tæppe over sig. Det er en fordel at være iklædt blødt, behageligt tøj.
I en rolig atmosfære guider jeg deltagerne gennem klangmeditationen, samtidig med at klangskålene blidt anslås. Deltagerne finder ro og oplever dyb afslappethed. Det er helt naturligt at falde i søvn.

Klang for 2

Ønsker du at dele en klangoplevelse med en ven/veninde/partner, er klangbad eller klangmeditation oplagte muligheder.

Ved klangbad for 2 ligger I fuldt påklædt på et liggeunderlag på gulvet, evt. med tæppe over jer. Klangskålene placeres omkring jer. Når jeg blidt anslår skålene, vil klangene og vibrationerne fra skålene omslutte jer og bidrage til dyb ro og afslappethed.
Klangbad for to vil være med kort, indledende guiding og derefter uden ord.

Ved klangmeditation for 2 sidder eller ligger I fuldt påklædt på et liggeunderlag på gulvet, evt. med tæppe over jer. Jeg guider jer gennem en kropsskanningsmeditation, mens klangskålene blidt anslås. Klangene og vibrationerne vil sammen med min rolige guiding bidrage til dyb ro og afslappethed.

Mindful yoga, hvor blødhed og blidhed er i fokus

Min yogaundervisning er rolig, blid og holistisk, dvs. omfatter krop, sind og åndedræt som en helhed. Vi giver plads til den blødhed og blidhed, som krop og sind har brug for at fordybe sig i. Du får en pause fra hverdagens mange gøremål og travlhed.
Alle kan være med på mine hold, også dig, der er ny i yoga.
Undervisningen omfatter bløde stræk, balancer, nærvær, ro, fokus på åndedrættet.

Meditation og klangmeditation er en del af min yogaundervisning.

Events

Jeg afholder events af 1-2 timers varighed med enten en kombination af yoga og klang eller ren klang. Events annonceres typisk på min facebook- eller instagram profil.

Du kan også booke mig og mine skåle til fx en temadag eller et veninde-arrangement. Kontakt mig gerne på sms, mail eller messenger.

Form og pris aftales pr. gang.

Generelt

Al behandling og undervisning foregår i en rolig og blid atmosfære. Klang såvel som yoga medvirker til at sænke stressniveau, at kunne slippe tankemylder og finde ro. Det er en fordel at være iklædt blødt, behageligt tøj, som ikke strammer. Undgå gerne udvendige lynlåse. Det vil være hensynsfuldt at undlade brug af parfume.

Blød, blid og mindful yoga: her kan alle være med, erfaring med yoga og klang er ikke en forudsætning. Min undervisning er baseret på mindfulness principper og har fokus på det hele menneske – krop, sind og åndedræt.

Klangbehandling: det er min erfaring, at langt de fleste oplever en dyb ro og afspændthed ved klangbehandling. Mange melder tilbage, at de har sovet rigtig godt om natten efter en behandling.

OBS – af sikkerhedsgrunde behandler jeg ikke klienter, der har pacemaker, ej heller klienter, der er gravide i første trimester.